Divicon ja Terveystalo ovat solmineet puitesopimuksen diagnostisten näyttöjen ja Radi-Cal® laadunvalvontapalveluiden toimittamisesta Terveystalolle

Divicon ja Terveystalo ovat solmineet puitesopimuksen diagnostisten näyttöjen ja Radi-Cal® laadunvalvontapalveluiden toimittamisesta Terveystalolle.

Divicon toimittaa Terveystalon kumppanina EIZO-diagnostiset näytöt ja Radi-Cal®-laadunvalvontapalvelut, joilla varmistetaan,

että Terveystalossa on käytössä suositusten mukaiset alan parhaat diagnostiikkamonitorit ja laadunvalvontapalvelut keskitetysti Suomessa.

Divicon toimii asiantuntijaorganisaationa ja diagnostisten näyttöjen toimittajana EIZOn valtuuttamana ja sertifioituna kumppanina.

Divicon Radi-Cal® palvelulla varmistetaan, että asiakkaalla käytössä olevat laitteet ja palvelut täyttävät säteilyturvakeskuksen suositukset.
Radi-Cal® palvelulla voidaan seurata näyttöjen elinkaarta ja tuottaa jatkuvaa laadunvalvontaa myös etäradiologeille.
Laadunvalvonnalla ja laadunvarmistuksella pidetään huolta siitä, että diagnoosit tehdään aina asianmukaisilla välineillä.

Yhteistyö Diviconin ja EIZOn diagnostisien näyttöjen hankinnassa tuo asiakkaalle merkittäviä etuja, kun ennakoitavuus ja pitkä elinkaari ja kestävä kehitys ovat päätöksenteon keskiössä.